Οι ακαδημίες του Βύζαντα στο LOUTRAKI EASTER SOCCER CUP - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Οι ακαδημίες του Βύζαντα στο LOUTRAKI EASTER SOCCER CUP

Στις εγκαταστάσεις του SPORTS CAMP στο Λουτράκι, δόθηκε η ευκαιρία στις ακαδημίες του Βύζαντα Μεγάρων να ξεφύγουν από τα στενά πλαίσια συναγωνισμού της Δ. Αττικής και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους με αντιπάλους από Αττική, Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Ήπειρο, Κυκλάδες αλλά και εξωτερικό και συγκεκριμένα με την Ολλανδική ακαδημία COERVER COACHING.
Τα αποτελέσματα των ακαδημιών του Βύζαντα Μεγάρων ήταν άκρως ενθαρρυντικά! Όλα τα τμηματα πλασαρίστηκαν ψηλά στην τελική κατάταξη και έφθασαν εώς το βάθρο των νικητών! Αξίζουν τα συγχαρητήρια στους προπονητές κ.κ Νίκο Πατσίρη, Μάκη Πανταζή και Άρη Ζερβό που με την καθοδήγησή τους κάνουν πολύ καλή δουλειά στα τμήματα και τους τους ποδοσφαιριστές να σταθούν εξαιρετικά στο τουρνουά, στη διοίκηση και στους υπευθύνους των τμημάτων που με την παρουσία τους φρόντισαν για την ασφάλεια των παιδιών αλλά και για τη λύση και του παραμικρού προβλήματος.
Τους αγώνες παρακολούθησαν αρκετοί τους γονείς που αφιέρωσαν χρόνο και χρήμα, και στάθηκαν κοντά στην Ακαδημία του Βύζαντα και στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών!

πηγη topiko24 


Post Top Ad

Responsive Ads Here