Επειδή, κάποιοι νομίζουν ότι, η Δημοτική Αρχή κ ο Λαός του Ασπρόπυργου έχουν «μνήμη χρυσόψαρου» - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Επειδή, κάποιοι νομίζουν ότι, η Δημοτική Αρχή κ ο Λαός του Ασπρόπυργου έχουν «μνήμη χρυσόψαρου»

Επειδή, κάποιοι νομίζουν ότι, η Δημοτική Αρχή κ ο Λαός του Ασπρόπυργου έχουν «μνήμη χρυσόψαρου», τους θυμίζω πως , δεν είναι η πρώτη φορά που, ως Δήμαρχος της πόλης μας, αντιμετωπίζω, επικεφαλής της συντριπτικής πλειοψηφίας των Πολιτών του Ασπρόπυργου, πρόθεση της Πολιτείας να δημιουργήσει «Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών», ή «Στρατόπεδο Λαθρομεταναστών», ή «Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών», (σύμφωνα με την ονομασία του εγχειρήματος, την κάθε φορά).
Βεβαίως, υπήρχαν πάντα και κάποιοι, που είτε «συμμετείχαν» εικονικά στους αγώνες μας, είτε απείχαν, προσευχόμενοι να αποτύχουμε, είτε ενεργούσαν υπόγεια, προκειμένου να πληγεί η πόλη τους, για να τους δοθεί η δυνατότητα να ασκήσουν κριτική, στο Δήμαρχό της!...
Τα παραδείγματα πολλά, κι η κατάληξή τους γνωστή: Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων Θριασίου, “Καλλικράτης” - Νέα Αρχιτεκτονική των Δήμων, Κέντρα Μεταναστών και Προσφύγων, Δημοτικοί Αγώνες για τις αυθαίρετες κατοικίες των Ποντίων Συνδημοτών μας, κ.ά.
Από όλες αυτές τις νίκες μας, ήταν απόντες, οι σημερινοί τιμητές! Και σε όλες τις περιπτώσεις, οι νίκες του Ασπρόπυργου γίνονταν οι δικοί τους εφιάλτες!
Σιγά μην έβαλαν μυαλό!...
Από προχθές, που έγινε γνωστή η πρόθεση της Πολιτείας, να μετατρέψει σε “hot spot” το κτήμα του ΥΠΟΜΕΔΙ, που φιλοξενεί τα λυόμενα έκτακτων αναγκών, στην Γκορυτσά, ξανάπιασαν το ίδιο τροπάριο: Τον καταλογισμό ευθυνών στη Δημοτική Αρχή, με αφορμή μια ακόμη απόπειρα της Πολιτείας, και το παιδαριώδες επιχείρημα – παροιμία πως, «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».
Βεβαίως, από έναν κρατικοδίαιτο επί σειρά ετών (“Διώρυξ Κορίνθου Α.Ε.”, Δ.Σ. του Ο.Λ.Π), δεν αναμένει κανείς άλλη προσέγγιση. Αφού, η συγκεκριμένη παροιμία καταδιώκει διαχρονικά, εκείνους τους «οραματιστές» του Τόπου, που ανταλλάσσουν κομματικά ένσημα με περίβλεπτες θέσεις, με το αντικείμενο των οποίων δεν έχουν την παραμικρή σχέση…
Γι αυτό, λοιπόν, ως αφιερωμένος αποκλειστικά στην πόλη μου, τον Ασπρόπυργο, κι επειδή, ουδέποτε υπήρξα κρατικοδίαιτος, ένα έχω να παρατηρήσω:
Όταν ο αμετροεπής, και κάποιοι συνεργάτες του, πραγματοποιούσαν ταξιδάκια αναψυχής στην Κίνα, ως μέλη της συνοδείας Υπουργών, με τα έξοδα πληρωμένα απ΄ το Ελληνικό Δημόσιο, παριστάνοντας τον Επιχειρηματία και τον Μεγαλοεπενδυτή, ή ενοικίαζαν σε δημόσιους οργανισμούς ακίνητά τους επί διακυβέρνησης της χώρας από το κόμμα τους, κάποιοι, στον Ασπρόπυργο, «έπλεναν τα πιάτα, που εκείνοι άφησαν πίσω», προετοίμαζαν και εκδήλωναν πραγματικά ανοίγματα σε ξένους επενδυτές, τα οποία, σήμερα, παίρνουν σάρκα και οστά, παρουσία πραγματικών υποψήφιων επενδυτών, στην πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή!
Οι κύριοι, που «υπηρέτησαν» τον Τόπο, από πολλές δοτές θέσεις, δεν μας λένε τι κέρδισαν, τι μαγείρεψαν, για τον Ασπρόπυργο, «ως καταξιωμένοι πολιτικοί Σεφ»;
Γι’ αυτό, οι συγκεκριμένες αναφορές, στων «φρονίμων τα παιδιά», το μόνο που υπογραμμίζουν είναι, η πείνα που είχαν, έχουν και θα εξακολουθήσουν να έχουν, εσαεί, για τη δημοτική εξουσία, όσοι τις ξεστομίζουν!
Όσο για τις επιδόσεις τους στο «μαγείρεμα», όλοι γνωρίζουν ότι, τα πολιτικά φαγητά, των εν λόγω, κατ’ επάγγελμα τιμητών της προοπτικής του Ασπρόπυργου, …βρωμάνε παλαιοκομματισμό και ιδιοτέλεια!
Αυτά, προς το παρόν, μέχρι την προσεχή Δευτέρα, όταν ο Ασπρόπυργος, για μια ακόμη φορά, θα καταδείξει το δίκιο και τη δυναμική του, κι αυτοί, για πολλοστή φορά, «δεν θα έχουν μαντήλι για να κλάψουν»!...
Έννοια τους, έπεται και συνέχεια!... Για να μάθουν να προσπαθούν, να διχάσουν την πόλη, την ώρα που σύσσωμη δίνει κρίσιμες μάχες!
Νικόλαος Ι. Μελετίου
Δήμαρχος Ασπροπύργου
Μέλος του Δ. Σ. της Κεντρικής Ένωσης
Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.)





Post Top Ad

Responsive Ads Here