ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ... - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ...

Στην έντυπη έκδοση της ΑΙΧΜΗΣ την εβδομάδα που πέρασε, είχαμε αναφερθεί στο ενδεχόμενο απομάκρυνσης της Τροχαίας από τα Μέγαρα. Δυστυχώς ένα τροχαίο ατύχημα που συνέβη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην διαστάυρωση των οδών Ξενοφώντος και Ηροδότου δείχνει την γύμνια που έχουμε ως πόλη σε όλα τα επίπεδα.
Οι δυο γυναίκες που επέβαιναν στο δίκυκλο ήταν επί 1 και 1/2 ώρα στον δρόμο, αναμένοντας το περιπολικό της Τροχαίας αλλά και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Το περιπολικό ήρθε με καθυστέρηση μιας ώρας από την Ελευσίνα, ενώ το ασθενοφόρο ξεπέρασε την μία ώρα, με αποτέλεσμα οι τραυματίες να παραμένουν αβοήθητες στον δρόμο.
Κλήθηκε και δεύτερο ασθενοφόρο για να παραλάβει και την άλλη κοπέλα όπου και αυτό έκανε 2 ώρες να έρθει στον τόπο του συμβάντος. Καταστάσεις επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ που μας κάνει να αναρωτιώμαστε τι θα είχαν να πουν οι υπέυθυνοι του ΕΚΑΒ, εαν οι τραυματίες που ήταν επί 1 και 1/2 ώρα στον δρόμο, είχαν υπστεί καποια σοβαρή σωματική βλάβη ή κάποια αιμοραγία!
Λογικό ήταν το ότι ο κόσμος που βρέθηκε στο συμβάν για να βοηθήσει, φώναζε τονίζοντας πως τέτοιες συνθήκες δεν υπάρχουν ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες. ΕΛΕΟΣ, ΚΑΤΑΝΤΙΑ και ΓΥΜΝΙΑ σε μια πόλη που πολλοί την θεωρούν ως προάστιο των Αθηνών. Πρέπει τελικά να γίνει κάτι επιτέλους...
Πρέπει οι δημοτική αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της και να ασκήσει πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση μη τυχόν και σταματήσει η προμελετημένη διοικητική απογύμνωση του δήμου μας γενικότερα... Ξεμείναμε από υπηρεσίες, ΑΠΟΓΥΜΝΩΘΗΚΑΜΕ,
Μην ξεμείνουμε και από τα βασικά που έχουν σχέση με την προστασία της ανθρώπινης ζωής.
Ε Λ Ε Ο Σ !!!

πηγη AIXMH ΜΕΓΑΡΩΝ




Post Top Ad

Responsive Ads Here