Πολλά και σημαντικά έργα στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Mεγαρων - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Πολλά και σημαντικά έργα στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Mεγαρων

Σημαντικές επισκευές και βελτιώσεις έγιναν και συνεχίζονται να γίνονται στους παιδικούς σταθμούς εν όψη της νέας σχολικής χρονιάς.
Συγκεκριμένα εγκαταστήσαμε νέο επαγγελματικό απορροφητήρα στον 1ο παιδικό σταθμό για την καλύτερη λειτουργία της κουζίνας.
Επισκευάσαμε όλες τις ζημιές που προκλήθηκαν από τους «συνήθεις ύποπτους του Σαββατοκύριακου» στον παιδικό Σταθμό της Νέας Περάμου, επισκευάστηκαν κλιματιστικές μονάδες και έγιναν βελτιώσεις στα υδραυλικά συστήματα.
Τοποθετήθηκαν κλειδαριές ασφάλειες σε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες του 3ου παιδικού σταθμού καθώς και σιδεριές σε παράθυρα που υπήρχε κίνδυνος παραβίασης. Επιπλέον δημιουργήσαμε έναν νέο στεγασμένο χώρο 120 τ.μ. για τα παιδιά ώστε να προφυλάσσονται από τη βροχή αλλά και τη ζέστη τόσο η είσοδος του σταθμού όσο και οι αίθουσες διδασκαλίας και η τραπεζαρία.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜΕ κ. Σπύρο Κορώση για τη διάθεση του προσωπικού αλλά και τους κ. Κώστα Βιλιώτη και κ. Γιώργο Τσαντήλα που ανταποκρίνονται άμεσα κάθε φορά που ζητάμε «βοήθεια».
Συνεχίζουμε αδιάκοπα να βελτιώνουμε τις υποδομές μας καθημερινά και να στηρίζουμε το προσωπικό των παιδικών μας σταθμών για την καλύτερη λειτουργία και απόδοση προς όφελος των μικρών μας μαθητών!




Post Top Ad

Responsive Ads Here