Συνάντηση του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Νίκο Παρασκευόπουλο - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Συνάντηση του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Νίκο Παρασκευόπουλο

Συνάντηση του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη
με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Νίκο Παρασκευόπουλο,
για την παραμονή του Υποθηκοφυλακείου στα Μέγαρα
Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Νίκο Παρασκευόπουλο, είχε ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης με την παρουσία αλλά και σημαντική βοήθεια και συμπαράσταση του Βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής κ. Γιώργου Πάντζα, ο οποίος με θέρμη υποστηρίζει την παραμονή του Υποθηκοφυλακείου στα Μέγαρα.
Στη συζήτηση, που έγινε σε φιλικό κλίμα, σημαντικά ήταν τα επιχειρήματα, τα οποία ετέθησαν στον Υπουργό, προκειμένου να στοιχειοθετήσουν την ανάγκη της παραμονής του Υποθηκοφυλακείου στα Μέγαρα και τα οποία σαφώς ελήφθησαν σοβαρά υπόψη από τον Υπουργό.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην μεγάλη έκταση του Δήμου Μεγαρέων με την ύπαρξη δύο (2) πόλεων και δώδεκα (12) οικισμών, στην τεράστια κτηματική έκταση με την πληθώρα των ιδιοκτησιών λόγω του κατακερματισμού των κτημάτων και στην αναμενόμενη σύνταξη του Κτηματολογίου, που θα απαιτήσει πολλές δοσοληψίες σχεδόν του συνόλου των πολιτών με το Υποθηκοφυλάκειο.
Ζητήθηκε από τον Υπουργό, η παραμονή του Υποθηκοφυλακείου, ως έμμισθου και σε περίπτωση ενοποίησης με άλλα, η έδρα του, να είναι στα Μέγαρα.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων


Post Top Ad

Responsive Ads Here