Συνεχής η προσπάθεια του Δήμου για την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από τις πόλεις των Μεγάρων και της Νέας Περάμου - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεχής η προσπάθεια του Δήμου για την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από τις πόλεις των Μεγάρων και της Νέας Περάμου

Σε διάφορους δρόμους των Μεγάρων και της Νέας Περάμου υπήρχαν αρκετά αυτοκίνητα εγκαταλελειμμένα τα οποία και δημιουργούσαν πρόβλημα στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων και επιβάρυναν γενικά το περιβάλλον λειτουργικά και αισθητικά.
Στα δύο χρόνια διοίκησης της δημοτικής αρχής η προσπάθεια απομάκρυνσης τόσο από τα Μέγαρα όσο και από τη Νέα Πέραμο ήταν και εξακολουθεί να είναι συνεχής και έχει φέρει αποτέλεσμα και πολύ σύντομα θα απομακρυνθούν σχεδόν όλα.
Ήδη έχουν απομακρυνθεί μετά από νόμιμες ενέργειες και διαδικασίες που επιβάλλονται από το σχετικό Νόμο αρκετά εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, ενώ υπάρχουν στη σειρά και άλλα αυτοκίνητα τα οποία είναι καταγεγραμμένα από την Υπηρεσία του Δήμου και σύντομα θα πάρουν το δρόμο για τους χώρους που προορίζονται μετά την απομάκρυνσή τους.
Τα οχήματα, που είχαν απομακρυνθεί από προηγούμενες Διοικήσεις ήταν ελάχιστα. Από το 2014 μέχρι σήμερα έχουν πάει για απόσυρση εκατόν εβδομήντα πέντε (175) οχήματα και η προσπάθεια συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων

Post Top Ad

Responsive Ads Here