ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ

Λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο
στο Δήμο Μεγαρέων
με εθελοντική εργασία Καθηγητών

Λειτουργεί φέτος όπως και πέρσι το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ του Δήμου Μεγαρέων, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες μαθητών και μαθητριών, που αδυνατούν να πληρώσουν φροντιστήρια και δίδακτρα.
Η Κα Βανέσσα Μαυροειδή. Αρμόδια Αντιδήμαρχος του Δήμου Μεγαρέων δήλωσε:
« Οι ανάγκες φέτος είναι αυξημένες λόγω της Οικονομικής Κρίσης, οι μαθητές και οι μαθήτριες είναι αρκετοί και τα μαθήματα ξεκίνησαν ήδη.
Ευχαριστώ εκ μέρους του Δήμου Μεγάρων όλους τους Καθηγητές και τους Δασκάλους, οι οποίοι προσφέρονται κι εργάζονται εθελοντικά αμισθί και παρακαλώ θερμά αν υπάρχουν κι άλλοι Καθηγητές και Δάσκαλοι, που έχουν χρόνο και διάθεση να προσέλθουν να βοηθήσουν σε αυτή την σπουδαία προσπάθεια, η οποία φανερώνει το γεγονός του αισθήματος της αλληλεγγύης, που διακρίνει ιδιαίτερα τους νέους επιστήμονες, που ευγενώς απασχολούνται χωρίς καμία αμοιβή, να προσφέρουν γνώση στους μαθητές και να ανακουφίσουν οικονομικά τα νοικοκυριά, που έχουν ανάγκη στήριξης.
Οσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα της Υπηρεσίας (22960 29018 – 22960 82895 – 22960 29078) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.»

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων


Post Top Ad

Responsive Ads Here