Συλληπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Μεγαρέων - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Συλληπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Μεγαρέων

Το συλληπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Μεγαρέων
κ. Γρηγόρη Σταμούλη για τον θάνατο και την απώλεια
του αείμνηστου πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας
ΚΩΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, επίτιμου Δημότη Δήμου Μεγαρέων
Ο ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, που απεβίωσε πρό ημερών υπήρξε σπουδαίος πολιτικός και ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων.
Τον Μάϊο του 1998, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Μαρτυρικά 1998» που διοργανώθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων με την συνεργασία του Δήμου, ο Κωστής Στεφανόπουλος επισκέφτηκε τα Μέγαρα εγκαινιάζοντας την Εκθεση Εκκλησιαστικών Κειμηλίων, που έλαβε χώρα στο παλαιό Δημαρχείο Μεγάρων (σημερινό Αρχαιολογικό Μουσείο).
Με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του τότε Δημοτικού Συμβουλίου σε ειδική τελετή την ίδια μέρα ανακηρύχτηκε ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μεγάρων όπου αναγνώστηκε δημόσια η σχετική απόφαση από τον τότε Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιατρό Κώστα Μπερδελή, του απενεμήθη η σχετική περγαμηνή από τον τότε Δήμαρχο Γιώργο Καστάνη – Λιάντρο και του επεδόθη ως τιμητικό αναμνηστικό προσωπικό δώρο ένα ζευγάρι αντρικές κεντητές Μεγαρίτικες παραδοσιακές παντόφλες από την τότε Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Ευαγγελία Πέγκου.
Μετά την είδηση του θανάτου του αείμνηστου ΚΩΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης απέστειλε στους οικείους του την παρακάτω επιστολή:
« Εκφράζουμε τη βαθειά μας θλίψη για τον θάνατο και την απώλεια του αείμνηστου ΚΩΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ.
Ο εκλιπών είχε ανακηρυχτεί επίτιμος δημότης των Μεγάρων, υπήρξε σπουδαίος πολιτικός εγνωσμένου κύρους, με ηθική και υψηλό όραμα για την Κοινωνία και ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας υπήρξε υπόδειγμα ήθους, που υπηρέτησε το δημόσιο συμφέρον με σθένος, με εντιμότητα, ανιδιοτέλεια, σεμνότητα, υπευθυνότητα, αξιοπρέπεια και συνέπεια κερδίζοντας τον σεβασμό όλων.
Στη μνήμη όλων παραμένει χαραγμένη η φλογερή πατριωτική ομιλία του κατά την επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου Μπίλ Κλίντον στην Αθήνα.
Θερμά συλληπητήρια.»

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων


Post Top Ad

Responsive Ads Here