Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ κ. ΒΛΑΧΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΙΝΕΤΤΑΣ - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ κ. ΒΛΑΧΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΙΝΕΤΤΑΣ

Για άλλη μια φορά η ίδια απάντηση.
Ο βουλευτής περιφέρειας Αττικής κ. Βλάχος, απαντώντας στην επιστολή του προέδρου της Ομοσπονσδίας κ. Δαλάκα σχετικά με την απομάκρυνση του αστυνομικού σταθμού από την Κινέττα, απέστειλε την απάντηση του αρμόδιου υπουργού κ. Τόσκα, στην αναφορά που κατέθεσε στις 13-10-2016. Σε αυτήν ο υπουργός αναφέρει πως η αναβάθμιση της ποιότητας αστυνόμευσης των περιοχών δεν εξαρτάται από αποσπασματικές τοπικής εμβέλειας παρεμβάσεις αλλά από το συνολικό σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός πλήρους ορθολογικού προγράμματος όλων των περιφερειακών Υπηρεσιών του Σώματος.
Η Ομοσπονδία ευχαριστεί για άλλη μια φορά τους βουλευτές Αττικής όλων των κομμάτων που προωθούν τα αιτήματά της για τα προβλήματα της Κινέττας και βρίσκονται δίπλα της ανεξαρτήτως αποτελέσματος και κυβερνητικής βούλησης.





Post Top Ad

Responsive Ads Here