ΑΠΑΝΤΗΣΗ -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ''ΤΩΡΑ'' ΣΤΟΝ ΙΕΡ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ! - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ''ΤΩΡΑ'' ΣΤΟΝ ΙΕΡ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!

«Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές»!

Και μόνο αυτή η φράση κ. Πολυχρόνη αρκεί σαν απάντηση στο κείμενο που εσείς εμπνευστήκατε και συντάξατε ως «Ένωση Πολιτών».
Το ύφος σας, οι εριστικές και συκοφαντικές εκφράσεις που χρησιμοποιείτε, είναι μοναδικές και γνωστές πλέον σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους αλλά και στον λαό των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.
Τεράστιες ευθύνες γι’ αυτό έχει πλέον και ο δήμαρχος κ. Γρηγόριος Σταμούλης, αφού δεν σας «μαζεύει», ίσως γιατί στο πρόσωπό σας έχει βρει τον άνθρωπο που κάνει την «βρώμικη δουλειά», αφού το ήθος των άλλων συναδέλφων σας δεν το επιτρέπει.
Υποκρίνεσθε και ψεύδεστε όταν γράφετε ότι η αποχώρηση του επικεφαλής μας Γιώργου Μπερδελή εμπόδισε την διαδικασία … για να μην υπάρξει πλειοψηφία και πραγματοποιηθεί η εκλογή!
• Αποκρύπτετε το γεγονός ότι πριν συζητηθεί το θέμα, αποχώρησαν τέσσερις (4) δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας! Και αυτοί ουσιαστικά δημιούργησαν την έλλειψη πλειοψηφίας.
Πως γίνεται λοιπόν η διοίκηση να θέλει την εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και στο τελευταίο θέμα να αποχωρούν τέσσερις (4) δημοτικοί σύμβουλοι;
• Αποκρύπτετε το γεγονός ότι ως επικεφαλής ο Γιώργος Μπερδελής σε όλες τις συνεδριάσεις για το θέμα αυτό, έχει καταγγείλει ότι ως διοίκηση εμπαίζετε τους υποψηφίους, γιατί απλά έχετε αποφασίσει να μην εκλεγεί κανένας για την θέση αυτή.
• Αποκρύπτετε το γεγονός ότι ο συνδυασμός «Τώρα» από την προηγούμενη συνεδρίαση είχε δηλώσει ότι δεν θα συμμετέχει ξανά σ’ αυτό το «θέατρο του παραλόγου».
• Αποκρύπτετε το γεγονός ότι στο ίδιο θέμα και για τους ίδιους λόγους αποχώρησαν οι κ.κ. Μελ. Λέλης, Ι. Μιχάλαρος καθώς ο κ. Αντ. Χοροζάνης.
• Αποκρύπτετε το γεγονός ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση σας κατήγγειλε επανειλημμένως για αυτή την τακτική σας.
• Αποκρύπτετε το γεγονός ότι ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου (λίγο πριν αναγκαστείτε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση να κάνετε την διαδικασία) είχαν δηλώσει ότι η διοίκηση δεν επιθυμεί να εκλέξει Συμπαραστάτη του Δημότη.
• Τότε ο δήμαρχος είχε επιβάλλει την «ομοφωνία» στους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας και τώρα προφασίζεστε την «πολυφωνία», εξαιτίας της οποίας δεν εκλέγεται ο Συμπαραστάτης με τα 2/3 των ψήφων που απαιτούνται.
Αυτή η τακτική κ. Πολυχρόνη (ψέμα και λάσπη) ήταν η προσφιλής τακτική του Γκαιμπελς, στον οποίον άστοχα αναφέρεστε.
Κι όλα αυτά, γιατί ενώ δεν έχετε το πολιτικό θάρρος να δηλώσετε ξανά ότι ως διοίκηση πως δεν επιθυμείτε να εκλέξετε Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης («για να μην τον έχετε στα πόδια σας» όπως εύστοχα είπε ο Ι. Μιχάλαρος), εντούτοις προσπαθείτε να ρίξετε τις ευθύνες στην αντιπολίτευση!
Όσο για τις «μεθόδους Τσαουσέσκου», δυστυχώς για σας κ. Πολυχρόνη η δημοκρατία πολλές φορές «επιβάλλει» την εκλογή ενός προσώπου μεταξύ πολλών και ικανών, γιατί αυτό απαιτεί ο θεσμός και η λειτουργία της, κι αν γίνει και κατόπιν συνεννοήσεως όλων των εμπλεκομένων ακόμα καλύτερα.
Κλείνοντας και κατόπιν προτροπής σας είδαμε το βίντεο της συνεδρίασης και διαπιστώσαμε ότι «τραμπούκικα» πήρατε το λόγο χωρίς να σας τον δώσει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου για να πείτε τα ακατανόμαστα, κι ότι λίγο μετά ο κ. Γιώργος Μιχάλαρος σας εγκαλεί στην τάξη αφού δεν αφήνατε κανένα δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης να εκφράσει ελεύθερα και δημοκρατικά την άποψή του!
Τέλος σας θυμίζουμε, πως η δημοκρατική διαδρομή και το ήθος του επικεφαλής μας Γιώργου Μπερδελή είναι γνωστά στον λαό των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, όπως γνωστή κ. Πολυχρόνη είναι και η δική σας μικρή… διαδρομή!
Οι πολίτες ξέρουν και κρίνουν.
Υ.Γ.: Ρωτάτε που διδάσκονται οι προβοκατόρικες μέθοδοι. Ρωτήστε καλύτερα τον κ. δήμαρχο που έχει υπηρετήσει 2 χρόνια στην Κ.Υ.Π. και θα σας απαντήσει…

Η Ομάδα Επικοινωνίας του Συνδυασμού «Τώρα»


Post Top Ad

Responsive Ads Here