ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ

«Για τα μάτια του κόσμου και για εισπρακτικούς λόγους γίνεται η αστυνόμευση, ενώ το πάρτι από τους κλέφτες συνεχίζεται». Λόγια αγανάκτησης συμπολιτών μας τα οποία καταγράψαμε και δημοσιεύσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Λόγια που δικαιώνονται από τα τελευταία δραματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα στα Μέγαρα αποδεικνύοντας περίτρανα πως το πάρτι των κλεφτών συνεχίζεται.
Η αιματηρή ληστεία που έγινε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 8:20 το πρωί (!), αποδεικνύει περίτρανα πως παρά τις προσπάθειες που γίνονται από τα τμήματα Ασφάλειας και Αστυνομίας στα Μέγαρα η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη. Επιμένουμε και πιστεύουμε πως πλανώνται πλάνην οικτρά, όλοι όσοι πιστεύουν (με πρώτο το δήμαρχο αλλά και τον κ. Κλ. Βαρελά που έκανε τις δικές του κινήσεις), πως οι συνεχείς συσκέψεις που γίνονται, οι πολλές υπογραφές που έδειξαν την ανησυχία των πολιτών αλλά και η μοναδική Αστυνομική Επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από την ομάδα ΟΠΚΕ πρόσφατα, απέφερε αποτελέσματα.
Το πάρτι δεν έχει τέλος για τους κλέφτες. Το αποδεικνύουν και άλλα περιστατικά κλοπών (εκτός της αιματηρής ληστείας που έγινε κάτω από τον Μητροπολιτικό Ναό των Μεγάρων, στην περιοχή των Αγίων Μαρτύρων), που έγιναν κυρίως σε αραιοκατοικημένες περιοχές. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις μαρτυρίες παθόντων άγνωστοι εισέβαλλαν το βράδυ της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου σε σπίτι συμπολίτη μας αφαιρώντας του κοσμήματα, χρήματα αλλά και μια κυνηγητική καραμπίνα. Την ίδια ημέρα ακολούθησαν και άλλα περιστατικά κλοπών στην ίδια περιοχή. Αποδεικνύεται περίτρανα πως στα Μέγαρα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή η ανασφάλεια κυριαρχεί. Δυστυχώς η αστυνόμευση δεν επαρκεί. Και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό. Οι πολίτες έχουν καταντήσει … έρμαιο των κλεφτών και των διαρρηκτών και ανησυχούν αφού τα κρούσματα κλοπών μέρα με την ημέρα πολλαπλασιάζονται. Εμείς κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, επιμένοντας πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα θρηνήσουμε θύματα. Οπότε κάτι πρέπει να γίνει, αφού (όπως συνέβη στην περίπτωση του υπερήλικα) δεν είναι μόνο οι κλοπές και οι διαρρήξεις, αλλά ελλοχεύει και ο κίνδυνος να χαθούν και ανθρώπινες ζωές τη στιγμή που οι κλοπές γίνονται μετά ξυλοδαρμών όπως την περίπτωση του υπερήλικα που χτυπήθηκε βάναυσα από τους κλέφτες.

πηγη aixminews.gr



Post Top Ad

Responsive Ads Here