Θα το...φέρει το χιονάκι!!! - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Θα το...φέρει το χιονάκι!!!

Όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θέλουν το επόμενο διήμερο στην Αττική αξιοσέβαστο χιονιά! Στα Μέγαρα για παράδειγμα μετά το παρατεταμένο "τζάμπα" κρύο,φαίνεται να μας αποζημειώνει ο καιρός με γιορτινό δώρο και μάλλον θα χιονίσει μέχρι τη Βαρεα και την Πάχη!
Πέρα από τη χαρά που θα μας προσφέρει θα πρέπει να δείξουμε προσοχη στον προγραμματισμό των μετακινήσεών μας γιατί οι δρόμοι πολλές φορές κλείνουν αδικαιολόγητα από οδηγούς που απλά πανικοβάλλονται!
Στην Αττική η χιονοπτωση θα αρχίσει μετά τα μεσάνυχτα στα βόρεια του νομού και μέχρι το πρωί θα πρέπει να χιονίζει μέχρι το κύμα! Μάλλον θα το στρώσει έστω και παροδικά στις πόλεις αλλά τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ περισσότερο στους περιφερειακούς δρόμους με δεδομένη και τη μειωμένη δυνατότητα αποχιονισμού λόγω της σπανιότητας του φαινομένου στην περιοχή!
Σε ότι αφορά τη διαρκεια του φαινομένου,φαίνεται ότι η αυριανή ημέρα θα είναι κλειστή με συνεχή φαινόμενα! Στη συνέχεια θα υπάρχουν ανοίγματα αλλά θα ακολουθούν κλεισίματα με χιονοπτώσεις!
Παύση των φαινομένων χαμηλά αναμένεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αλλά θα συνεχιστούν στα βορεια του νομού!
Οι ψυχρές εισβολές πάντως κρύβουν εκπλήξεις και για το λόγο αυτό θα εκδοθούν και άλλα δελτία αν χρειαστεί!

Χρήστος Παπαηλίας
Δασοπόνος & Τεχνολόγος Φυσικού Περιβάλλοντος


Post Top Ad

Responsive Ads Here