Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης συγχαίρει θερμά τον Βασίλη Μόσχο, Ζωγράφο, Γλύπτη - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης συγχαίρει θερμά τον Βασίλη Μόσχο, Ζωγράφο, Γλύπτη

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης συγχαίρει θερμά
τον Βασίλη Μόσχο, Ζωγράφο, Γλύπτη
για τις διακρίσεις του
Ο συμπολίτης μας ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΟΣ, δημότης Μεγαρέων και κάτοικος Κινέτας τα τελευταία χρόνια διακρίνεται για το δημιουργικό του έργο στις εικαστικές τέχνες.
Ο Βασίλης Μόσχος, Στρατιωτικός ε.α. Μηχανολόγος – Μηχανικός Τοπογράφος, ασχολείται με την Ζωγραφική και Γλυπτική οργανώνοντας προσωπικές εκθέσεις έργων του και συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις εικαστικών φορέων πανελληνίως κι έχει πολλές φορές τιμηθεί με επαίνους και βραβεία για τα έργα του.
Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα συμμετέχοντας στον 7ο Παγκόσμιο διαγωνισμό Λογοτεχνίας, όπου παράλληλα διοργανώθηκε κι Εκθεση Εργων Ζωγραφικής με δικά του έργα και τη συμμετοχή των καλλιτεχνών Στέλιου Μαρούλη, Γιάννη Τζούβελη και Σταύρου Τζώρτζου, Βραβεύτηκε με το πρώτο Βραβείο μίας πολύ τιμητικής και σπουδαίας διάκρισης.
Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, δήλωσε: «Εκφράζω δημόσια τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ. Βασίλη Μόσχο, για όλες του τις διακρίσεις και το εικαστικό έργο του συνολικά, ευχόμενος στον ίδιο, δύναμη και υγεία, για να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο. Η τιμή στο πρόσωπό του από τις διακρίσεις του αντανακλά και στο Δήμο Μεγαρέων, όπου ο φίλος Βασίλης είναι μόνιμος κάτοικος και δημότης.»

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων σχέσεων

Post Top Ad

Responsive Ads Here