Επείγουσα ανακοίνωση τελευταίας προθεσμίας, για τις συνδέσεις των παροχών Υδρεύσεως στο νέο δίκτυο - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Επείγουσα ανακοίνωση τελευταίας προθεσμίας, για τις συνδέσεις των παροχών Υδρεύσεως στο νέο δίκτυο

Επείγουσα ανακοίνωση τελευταίας προθεσμίας,
για τις συνδέσεις των παροχών Υδρεύσεως στο νέο δίκτυο,
της περιοχής του δεύτερου τομέα των Μεγάρων (Χ1)
Όπως είναι ήδη γνωστό το έργο της αντικατάστασης του δικτύου Υδρεύσεως στα Μέγαρα προχωρεί κανονικά προς την ολοκλήρωσή του και από τον Απρίλιο οι συμπολίτες που κατοικούν στην περιοχή του δεύτερου τομέα (Χ1) θα πρέπει να φροντίσουν για να συνδεθούν με το νέο δίκτυο αλλιώς θα ξεμείνουν από Νερό.
Η περιοχή αυτή ορίζεται από τις οδούς Θ.ΤΣΕΚΕ (Νότια των σιδηροδρομικών γραμμών), ΔΗΜ.ΜΠΕΡΔΕΛΗ, ΣΥΛΗΜΒΡΙΑΣ (από Βυζαντίου έως ΠΕΟΑΚ) και νότια αυτής και στο ΜΕΛΙ έως την ΣΑΚΚΟΥ ΛΑΚΚΑ.
Εκ μέρους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μεγαρέων ανακοινώνεται και γνωστοποιείται ότι η τελευταία προθεσμία για να γίνουν οι συνδέσεις στο νέο δίκτυο στον συγκεκριμένο τομέα όπως αναφέρεται ανωτέρω λήγει στις 30 Απριλίου 2017.
Διευκρινίζεται ότι από την Πρωτομαγιά θα διακοπεί η παροχή ύδατος στο παλαιό δίκτυο, στον δεύτερο τομέα, οπότε όλοι θα πρέπει να επισπεύσουν την σύνδεσή τους με το νέο.
Για περισσότερες πληροφορίες στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, στα τηλέφωνα: 22960 81034 (αρμόδιος Χαράλαμπος Τουμπανιάρης) και 22960 82732 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.megara.gr

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων

Post Top Ad

Responsive Ads Here