Διάθεση τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της Ν. Περάμου - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Διάθεση τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της Ν. Περάμου

Στα πλαίσια της «Ημέρα Εθελοντισμού» του ΑΒ Βασιλόπουλος, σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων έγινε η διάθεση των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν στο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος Μεγάρων με την προσφορά συμπολιτών μας.

Είδη διατροφής, καθαριότητας και υγιεινής διατέθηκαν σε σαράντα (40) οικογένειες της Ν. Περάμου από το προσωπικού του «Βοήθεια στο Σπίτι» της Ν. Περάμου με τη βοήθεια των συντονιστικών επιτροπών των ΚΑΠΗ Μεγάρων και Ν. Περάμου όπου βοήθησαν έμπρακτα και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Στα πλαίσια αυτής της δράσης, μέσω της επαφής με τους κατοίκους επιτεύχθηκε ενημέρωση και γνωστοποίηση του τρόπου λειτουργίας του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
Όσον αφορά στους δικαιούχους αυτοί προέκυψαν από τις λίστες που έχει στη διάθεση του το πρόγραμμα και δόθηκε προτεραιότητα στις μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, νοικοκυριά χωρίς εισοδήματα και πολίτες που έχουν πληγεί από την ανεργία.

Κρίνουμε σημαντικό να ευχαριστήσουμε τόσο την διεύθυνση, και το προσωπικό του ΑΒ Βασιλόπουλος όσο και το προσωπικό του ΝΠΔΔ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και έδωσαν δυναμικό παρών.

Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής ύφεσης που βιώνει η χώρα μας, η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και η στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ήταν και παραμένει προτεραιότητά του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη, καθώς και της Προέδρου κας. Γιάννας Ρήγα και του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων.


Post Top Ad

Responsive Ads Here