Εμείς το γνωρίζουμε….η ΕΥΔΑΠ όχι - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Εμείς το γνωρίζουμε….η ΕΥΔΑΠ όχι

Εμείς και όλοι κάτοικοι του Δήμου Μεγαρέων, από τον Λουτρόπυργο, τη Νέα Πέραμο, τα Μέγαρα, ως την Κινέτα και το Αλεποχώρι γνωρίζουμε την αδυναμία την Διοίκησης του Δήμου να διαχειριστεί τα ζητήματα της περιοχής. Δυστυχώς όμως, η ΕΥΔΑΠ δεν το γνώριζε και είπαμε το νερό….νεράκι.
Μπορεί οι υπεύθυνοι της ΕΥΔΑΠ να πίστευαν πως έχουν να κάνουν με έναν κανονικό Δήμο που οι αιρετοί γνωρίζουν.
Μπορεί να νόμιζαν ότι είχαν απέναντι τους την δική μας διοίκηση που είχε μία άρτια συνεργασία και μπορούσαν να την εμπιστευθούν. Η πραγματικότητα και τα γεγονότα όμως επιβεβαίωσαν για μία ακόμη φορά αυτά που ζούμε καθημερινά, ανικανότητα, ανευθυνότητα και διάλυση.
Τις πρώτες πρωϊνές ώρες και μετά από προειδοποιημένη ειδοποίηση για 12ώρη διακοπή λόγω εργασιών της ΕΥΔΑΠ, επανήλθε το νερό σταδιακά και όχι σε όλες τις περιοχές του Δήμου, ωστόσο το νερό ήταν καφέ, σχεδόν σαν λάσπη. Αυτό παρέμεινε μέχρι τις στιγμές που γράφεται αυτό κείμενο.
Την ίδια ώρα υπάρχουν ακόμα περιοχές που δεν έχουν ακόμα ούτε αυτό το λασπόνερο!
Καλέσαμε την ΕΥΔΑΠ και μας παρέπεμψε στον Δήμο Μεγαρέων, τόσο για την ποιότητα του νερού όσο και για τις περιοχές που δεν έχουν ακόμα υδροδότηση.
Καλέσαμε την Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Πρασίνου & Εξωτερικών Συνεργείων, τόσο στα Μέγαρα, όσο και στη Νέα Πέραμο. Κανείς δεν απαντά!! Αναζητήσαμε ανακοινώσεις, στην ιστοσελίδα του Δήμου, στα social media….καμία απάντηση, καμία ανακοίνωση.
Οι βελτιωτικές εργασίες της ΕΥΔΑΠ κατέληξαν σε παρωδία με θύματα τους πολίτες που δεν είχαν νερό παρά τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων. Ο Δήμος Μεγαρέων δεν είχε κανέναν συντονισμό και με την απραξία και τις παραλείψεις του, οδήγησε στην ταλαιπωρία χιλιάδες συνδημότες μας.
Κύριε Σταμούλη, κύριοι της Διοίκησης, οι φωτογραφίες, τα πανηγύρια, τα ταξίδια αναψυχής, ο «άρτος και τα θεάματα» δεν είναι είδη πρώτης ανάγκης. Το νερό όμως είναι! Για όλα αυτά ξέρετε να στέλνετε αμέτρητα δελτία τύπου……για τα προβλήματα στην υδροδότηση δεν βγάλατε ούτε μία επίσημη ανακοίνωση….ούτε καν φροντίσατε να είστε εκεί που θα σας αναζητήσουν οι πολίτες.
Φτάνει πια με αυτόv τον εμπαιγμό! Φτάνει η κοροϊδία! Δεν θα σας επιτρέψουμε να υποβάλετε σε δοκιμασίες τους Δημότες!

Γραφείο Τύπου Συνδυασμού
«Μέγαρα-Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα»

Post Top Ad

Responsive Ads Here