Οι … κλήσεις εμπόδιο στα μπάνια του λαού! - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Οι … κλήσεις εμπόδιο στα μπάνια του λαού!

 Άνεργοι πληρώνουν «χρυσό» το μπάνιο τους στην Βαρέα

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αυξητική τάση περιστατικών καταχρηστικής συμπεριφοράς οργάνων της τάξης, αρμοδίων για την εντός πόλεως τροχονομική αστυνόμευση, τα οποία δημιουργούν κλίμα αγανάκτησης και έντονης δυσαρέσκειας στην τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα με καταγγελίες που δεχθήκαμε από αγανακτισμένους οδηγούς κυρίως δικύκλων, ένα μπάνιο στην Βαρέα, στοιχίζει πλέον ακριβά!
Οι τροχονόμοι την … στήνουν γράφοντας κόσμο σε εποχές δύσκολες για τα νοικοκυριά.
Δεν λέμε πως δεν απαιτείται αστυνόμευση, αλλά η αυξητική τάση καταχρηστικής συμπεριφοράς οργάνων της τάξης σε εποχές που αρκετοί δημότες κάνουν αγώνα για να εξασφαλίσουν ακόμη και τα προς το ζην, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.
Μάλιστα πολλοί από τους καταγγέλλοντες σε επικοινωνία που είχαμε, δεν δίστασαν να κάνουν λόγο για μεροληπτική στάση των οργάνων της τάξης απέναντι στους πολίτες, επισημαίνοντας πως με τον ίδιο ζήλο πρέπει να γίνονται έλεγχοι και σε αθίγγανους οδηγούς οι οποίοι σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγούν επικίνδυνα, αλλά και έλεγχοι στις εισόδους - εξόδους του καταυλισμού στο Βλυχό.
Εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα περισσότερο από το να καταγράψουμε και να μεταφέρουμε μέσω της ΑΙΧΜΗΣ τις καταγγελίες των συμπολιτών μας.
Απλά θα ζητήσουμε από τα όργανα της τάξης περισσότερη επιείκεια απέναντι σε ανθρώπους που έχουν φορτωθεί πολλά οικονομικά βάρη στην εποχή της κρίσης.
πηγη AIXMH ΜΕΓΑΡΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here