ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ… - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ…

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ…
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ .. ΓΚΑΛΟΠ

Η κατρακύλα της διοίκησης του δήμου και του Δημάρχου προσωπικά συνεχίζεται.
Φαίνεται τελικά ότι ο δήμος μας επί διοίκησης κ. Σταμούλη έγινε ξαφνικά πολύ εύρωστος.
Δεν εξηγείται διαφορετικά, όταν από τη μια εγκρίνουν κονδύλι 5.000 ευρώ για να πάνε ταξιδάκι αναψυχής στην Κίνα ο Δήμαρχος και ο μόνιμος συνοδός του, Αντιδήμαρχος κ. Κοσμόπουλος και από την άλλη περνάνε στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού άλλες 5.000 ευρώ για τη διενέργεια γκάλοπ, ή αλλιώς «Εργασία διερεύνησης απόψεων των πολιτών του Δήμου μας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Δήμου και αξιολόγηση αυτών»!
Έτσι βάπτισαν το γκάλοπ για να μπορέσουν να το περάσουν στο δημοτικό συμβούλιο.
Με έντονα αλαζονικό ύφος και τη συνοδό έπαρση που τον διακρίνει, ο Δήμαρχος κ. Σταμούλης προσπάθησε να δικαιολογήσει τη δαπάνη ως ένα επιστημονικό εργαλείο για να γίνουν καλύτερες οι παρεχόμενες υπηρεσίες του δήμου στους πολίτες.
Όμως απέφυγε επιμελώς να απαντήσει στις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης και κυρίως σε αυτήν του κ. Μαρινάκη ο οποίος τον ρώτησε αν η έρευνα αυτή θα γίνει τηλεφωνικά ή με κάλπη!
Είναι τέτοιος ο πανικός και η αγωνία που τους διακατέχει από τη γενικευμένη κατακραυγή του κόσμου, που δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν.
Επινόησαν λοιπόν την «εργασία διερεύνησης» δηλαδή το γκάλοπ, το οποίο θα το πληρώσει ο λαός για να δούνε που βρίσκονται.
Το γκάλοπ, κύριοι της διοίκησης, το πληρώνει αυτός που θέλει να το κάνει ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ και όχι με τα χρήματα των δημοτών!
Όμως αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση πλέον είναι το μέγεθος της αμετροέπειας και της δολιότητας του Δημάρχου.
Έχουν περάσει τρία χρόνια και δεν έχει να επιδείξει απολύτως τίποτα. Όλο υποσχέσεις και αοριστολογίες.
Επειδή λοιπόν δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί και να σταθεί στο ίδιο πολιτικό ανάστημα με τον τ. Δήμαρχο κ. Μαρινάκη, ακολουθεί μονίμως την τακτική της συνομωσιολογίας και της δολιότητας αναφερόμενος κάθε φορά σε δικαστικές εκκρεμότητες του τ. Δημάρχου τις οποίες έχει προκαλέσει ο ίδιος!
Ο κ. Σταμούλης με τον τρόπο αυτό έχει αναγάγει το πολιτικό λόγο σε πολιτική γάγγραινα(σαπίλα) και κάθε φορά που εκστομίζει τέτοια λόγια εκπέμπει ακόμα περισσότερη πολιτική δυσοσμία.
Όμως αυτό είναι το πολιτικό ανάστημα που έχει και ενώ έχει ο ίδιος να αντιμετωπίσει πολλά ζητήματα που έχουν προκύψει και κυρίως το θλιβερό γεγονός του θανάτου συμβασιούχου σε ώρα υπηρεσίας , προσπαθεί να αποπροσανατολίσει και να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.
Έχουν συμβεί τόσα περιβαλλοντικά εγκλήματα με τις ανεξέλεγκτες χωματερές που έχουν στηθεί.
Δίπλα στη παλιά χωματερή, όπου πιάστηκε επ΄αυτοφόρω υποψήφιος σύμβουλος του κ. Σταμούλη να πετάει με το φορτηγό του μπαζοσκούπιδα.
Στο ρέμα « Πάνου», όπου τα φορτηγά του δήμου πήγαιναν και έριχναν οικιακά απορρίμματα κλαδέματα και μπαζοσκούπιδα στην πλαγιά του ρέματος.
Στο ρέμα «Μαυρατζά», πίσω από το 5ο δημοτικό σχολείο, όπου τα μηχανήματα του δήμου έκαναν αποκατάσταση των μπάζων, των σκουπιδιών, των ελαστικών, προφυλακτήρων και κλαδεμάτων που είχαν προηγουμένως εναποθέσει.
Στο λόφο «Στίκα», όπου τα μηχανήματα του δήμου μετέφεραν και έκαψαν σκουπίδια και κλαδέματα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, με τον καπνό να μεταφέρεται στην πόλη για μεγάλο χρονικό διάστημα και τις αναζωπυρώσεις να διαδέχονται η μια την άλλη.
Αλήθεια που είναι η έγκριση που δόθηκε από την Πυροσβεστική, όπως είχε δηλώσει δημόσια ο κ. Σταμούλης στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου; Υπάρχει τελικά ή δεν υπάρχει;
Τελευταία στους ιστορικούς ΚΟΥΡΜΟΥΛΟΥΣ, όπου ένας πολίτης αγανάκτησε από την περιβαλλοντική αναλγησία της διοίκησης του δήμου, όταν είδε τα απορριμματοφόρα και τα μηχανήματα του δήμου να ξεφορτώνουν και να σκεπάζουν οικιακά απορρίμματα σε χωράφι κοντά στο πτηνοτροφείο του.
Ο πολίτης εμφανίστηκε μαινόμενος στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και καταφέρθηκε ευθέως κατά του Δημάρχου και της διοίκησης, κατηγορώντας τους για την εκούσια εναπόθεση και ταφή των απορριμμάτων στη συγκεκριμένη περιοχή.
Αυτή είναι η σημερινή διοίκηση του δήμου μας τρία χρονια μετά την ανάληψη των καθηκόντων της.
Μια διοίκηση που δεν έχει να επιδείξει τίποτα, που έχει φέρει τον τόπο πολύ πίσω με τις επικίνδυνες ενέργειες, την ασχετοσύνη και την πολιτική δυσοσμία που εκπέμπει και που στον αντίποδα αναλώνεται σε ταξιδάκια αναψυχής και σε γκάλοπ με τα χρήματα του Μεγαρικού και Νεοπεραμιώτικου λαού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟY
  «ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»



Post Top Ad

Responsive Ads Here