ΚΟΥΡΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-9η ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΓΑΡΩΝ ΓΗ - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΚΟΥΡΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-9η ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΓΑΡΩΝ ΓΗ

Το Τμήμα Οδικής Ασφάλειας της Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ διοργανώνει εκθεσιακό περίπτερο στα πλαίσια της 9ης Έκθεσης Μεγάρων γη , στις 1, 2 , 3 , & 4 Σεπτεμβρίου 2017 στο Αλσύλλιο Θεόγνιδος , για 6η συνεχόμενη χρονιά για να ενημερώσουμε τους επισκέπτες μικρούς & μεγάλους για τους κινδύνους στο δρόμο με όχημα αλλά και ως πεζός .

Στην προσπάθειά μας αυτή εξασφαλίσαμε για πολλοστή φορά την στήριξη του Δήμου Μεγαρέων , της ΔΗ.Κ.Ε. ΔΗ.ΜΕ. , του Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων , της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ) και άλλων κρατικών και μη φορέων .
Συγκεκριμένα το ‘’ Εκθεσιακό Περίπτερο ‘’ θα αποτελείται από την είσοδο- banners με τα λογότυπα των υποστηρικτών , χορηγών και διοργανωτών καθώς και το όνομα του περιπτέρου
''Δεν Τρέχω στην Πόλη μου 2017''
Στον ευρύτερο χώρο θα τοποθετηθεί προσωρινό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά από 2 έως 10 ετών όπου στους συμμετέχοντες θα απονέμεται ‘’ Ενδεικτικό Δίπλωμα Οδήγησης Ποδηλάτου ‘’ καθώς και διαθεματικές δραστηριότητες .
Αλλά και και μια όμορφη έκπληξη-εκδήλωση για τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους μας με πολλά ΔΩΡΑ . Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί παράσταση - θέατρο Σκιών '' Τάσος Γεωργίου'' με θέμα '' Ελληνάρας , ο Καραγκιόζης Οδηγός '' , η είσοδος ΔΩΡΕΑΝ .


Με εκτίμηση

Σωτήρης Γιαννόπουλος

Υπεύθυνος Τμ. Οδικής Ασφάλειας

της Εθελ. Ομάδας Μεγάρων Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ

πληροφορίες :
email : giannopoulossotirios@gmail.com


Post Top Ad

Responsive Ads Here