Ο Δήμαρχος Μεγαρέων ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ασπροπύργου για τη συμπαράσταση στον αγώνα για το θέμα του Βωξίτη - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ασπροπύργου για τη συμπαράσταση στον αγώνα για το θέμα του Βωξίτη

Στον αγώνα της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών φορέων του Δήμου Μεγαρέων για το θέμα δημιουργίας ορυχείων Βωξίτη στη Μεγαρίδα, πολλοί είναι οι επώνυμοι οι οποίοι δηλώνουν τη συμπαράστασή τους.
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας και το δημοτικό Συμβούλιο και τελευταία ο δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Νίκος Μελετίου και το δημοτικό Συμβούλιο.
Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, απέστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμαρχο Ασπροπύργου κ. Μελετίου.
«Σε ευχαριστώ θερμά και μέσα από την καρδιά μου για την άμεση ανταπόκριση σου και την απόφαση ψηφίσματος συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ασπροπύργου σχετικά με το ενδεχόμενο λειτουργίας ορυχείων Βωξίτη στην Μεγαρίδα
Κινήσεις συμπαράστασης, ενδιαφέροντος και εκτίμησης από συναδέλφους Δημάρχους και γειτονικούς Δήμους δίνουν δύναμη και κουράγιο σε μένα, στους συνεργάτες μου και στους συμπολίτες μου, για να συνεχίσουμε το δίκαιο Αγώνα μας, ενάντια στα συμφέροντα που απεργάζονται την καταστροφή της περιοχής μας και του περιβάλλοντος, για ίδιο οικονομικό όφελος.
Η υποβάθμιση της Δυτικής Αττικής που τις τελευταίες δεκαετίες επιμελώς κάποιοι ΜΕΘΟΔΕΎΟΥΝ είναι θέμα που μας αφορά από κοινού και που πρέπει να μας κρατά ενωμένους και σε διαρκή επαγρύπνηση και αγώνα.»

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων


Post Top Ad

Responsive Ads Here