Μεγάλη η επιτυχία στο Μεγαρίτικο λαϊκό γλέντι - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Μεγάλη η επιτυχία στο Μεγαρίτικο λαϊκό γλέντι

Μεγάλη η επιτυχία στο “Μεγαρίτικο λαϊκό γλέντι”, που διοργάνωσε ο δήμος Μεγαρέων τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 στην πλατεία του Αη - Γιάννη του Χορευταρά
Μία πολύ όμορφη βραδιά κι ένα δροσερό “Μεγαρίτικο λαϊκό γλέντι” με τοπική παραδοσιακή μουσική, άφθονο κρασί δωρεάν και σουβλάκια, απόλαυσαν πολλοί συμπολίτες το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2017 στον αμφιθεατρικό χώρο της πλατείας του Αη – Γιάννη του Χορευταρά στην πόλη μας.
Την εκδήλωση αυτή οργάνωσε ο Δήμος Μεγαρέων και όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να γλεντήσουν με την ορχήστρα Μεγαρέων καλλιτεχνών του Χρήστου Οικονομόπουλου.
Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης ανοίγοντας την εκδήλωση αναφέρθηκε στο σκοπό αυτής της διοργάνωσης, ευχαρίστησε τους μουσικούς οι οποίοι προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πρόβλημα του ενδεχομένου δημιουργίας Βωξίτη στη Μεγαρίδα.
Ο κ. Σταμούλης μεταξύ άλλων είπε:
« Δέχθηκα με συγκίνηση και ιδιαίτερη ικανοποίηση την πρόταση του φίλου ΧΡΗΣΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ για να οργανώσουν την αποψινή εκδήλωση αφιλοκερδώς και τον ευχαριστώ από καρδιάς όπως ευχαριστώ και τα μέλη του τοπικού συγκροτήματος, την κόρη του την Αντωνία, τον Αντώνη Σακελλάριο, την Σ. Κέλλη, τον Αλέκο Οικονομάκη τον Σπ. Ρονιώτη .
Επιλέξαμε αυτή τη βραδιά κλείνοντας έτσι τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις δίνοντας μάλιστα κι έναν κοινωνικό χαρακτήρα απόψε αφού έχουμε την ευκαιρία να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και σχολικά είδη προκειμένου να βοηθηθούν μαθητές και μαθήτριες οικογενειών, που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα στη νέα σχολική χρονιά που άρχισε σήμερα.
Για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης συνέβαλε ουσιαστικά το Σώμα Ερευνας και Διάσωσης Μεγάρων τα μέλη του οποίου βοήθησαν για την συγκέντρωση και την μεταφορά των ειδών που ήδη συγκεντρώθηκαν και οι υπάλληλοι των εξωτερικών συνεργείων του Δήμου τους οποίους ευχαριστώ.
Ευχαριστίες και στους χορηγούς τα οινοποιϊα των Αφων Γκίνη και Μανώλη Λουκά και στα Αρτοποιεία του Ανδρέα και του Μάριου.
Επίσης δράττομαι της ευκαιρίας να αναφερθώ για άλλη μία φορά στο σοβαρό θέμα, που μας απασχολεί σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας Ορυχείων Βωξίτη στην περιοχή μας και να σας διαβεβαιώσω ότι αγωνιζόμαστε δυναμικά με στοχευμένες ενέργειες και ΔΕΝ πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να καταστρέψει το περιβάλλον και το μέλλον των παιδιών μας.»
Το γλέντι που ακολούθησε ικανοποίησε όλους τους παρευρισκόμενους κι έδωσε ένα ιδιαίτερο χρώμα στην όμορφη περιοχή του Αη Γιάννη.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων

Post Top Ad

Responsive Ads Here