38o ράλι Παλάδιο : 4 Νοεμβρίου με κέντρο τη Νέα Πέραμο - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

38o ράλι Παλάδιο : 4 Νοεμβρίου με κέντρο τη Νέα Πέραμο

Το σωματείο  START LINE ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 38ου Ράλι Παλάδιο, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου με επίκεντρο το Λιμάνι της Νέας Περάμου και κύριο χαρακτηριστικό του το νυχτερινό δεύτερο σκέλος του.

Ο αγώνας προσμετρά στο κύπελλο ράλι ασφάλτου καθώς και στο ενιαίο  αλλά και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο ράλι ιστορικών αυτοκινήτων.

Η φετινή έκδοση περιλαμβάνει 3 ειδικές διαδρομές. Την κλασσική Ψάθα και το Αλεποχώρι που είναι μια νέα ειδική διαδρομή, οι οποίες είναι επαναλαμβανόμενες, από δύο φορές. Καθώς και το Μελετάκι που θα έχει ανάποδη φορά σε σχέση με πέρυσι και θα επαναληφθεί 4 φορές. Τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα για το 38ο ράλι Παλάδιο είναι 56,4 χλμ..

Ακολουθώντας την επιτυχημένη «συνταγή» των τελευταίων ετών το Λιμάνι της Νέας Περάμου θα φιλοξενήσει την εκκίνηση και τον τερματισμό του αγώνα, ενώ η απονομή στους νικητές θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Περάμου, το βράδυ του Σαββάτου. Παράλληλα στο Λιμάνι θα βρίσκεται και ο χώρος του Service Park. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στο «Mr KTEO» στη γέφυρα του Ασπρόπυργου.

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών ανοίγει τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 27 του ίδιου μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην ιστοσελίδα του Σωματείου, www.startline.gr, στο email, info@startline.gr καθώς και στα τηλέφωνα 210 9812341 και 6944308148.



Post Top Ad

Responsive Ads Here