Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, συγχαίρει τον Νίκο Ηλιόπουλο και τη Θεατρική Ομάδα “ΣΟΥΣΑΡΙΩΝ” - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, συγχαίρει τον Νίκο Ηλιόπουλο και τη Θεατρική Ομάδα “ΣΟΥΣΑΡΙΩΝ”

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, συγχαίρει τον Νίκο Ηλιόπουλο και τη Θεατρική Ομάδα “ΣΟΥΣΑΡΙΩΝ”, για την παράσταση της “Αντροχωρίστρας”
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την περασμένη εβδομάδα, ο κύκλος των παραστάσεων της θεατρικής ομάδας “ΣΟΥΣΑΡΙΩΝ”, του έργου “Η αντροχωρίστρα” στην αίθουσα του “Στρατουδάκειου Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μεγαρέων”, με κείμενα και σκηνοθεσία του συμπολίτη μας ΝΙΚΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ.
Ηταν ένα έργο με πολύ γέλιο και ευχάριστες καταστάσεις, με την υπογραφή του Νίκου Ηλιόπουλου, ο οποίος κι άλλες φορές έχει δώσει στους φίλους του θεάτρου όμορφες κι επιτυχημένες παραστάσεις.
Επαιξαν οι ηθοποιοί, Γιώργος Μπέης, Συριοπούλου – Κουρελιά Σωτηρία, Ηλιοπούλου Παναγιώτα, Μαρία Πλαταρά, Ελενα Πίτσα, Γιώργος Κορδαλής, Αντζελα Μπουσμπουρέλη, Ράνια Παπαθανασίου και η μικρή Ελευθερία Χατζή.
Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
« Με πολύ χαρά και ξεχωριστή ικανοποίηση παρακολουθήσαμε για ακόμη μία φορά μία θεατρική παράσταση, που κέρδισε τις εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα των θεατών, την “Αντροχωρίστρα” .
Θέλω να συγχαρώ θερμά προσωπικά και ιδιαίτερα τον δημοφιλή ηθοποιό και σκηνοθέτη ΝΙΚΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ και όλους τους συντελεστές της παράστασης, όλους μαζί κι έναν - ένα και μία- μία ξεχωριστά, για την επιτυχημένη ερμηνεία τους στην ωραία αυτή κωμωδία.
Είναι τιμή για το Δήμο μας να έχει στο δυναμικό της την ωραία αυτή θεατρική ομάδα “ΣΟΥΣΑΡΙΩΝ”.
Θερμά συγχαρητήρια και πολλές επιτυχίες στο μέλλον.»
Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων




Post Top Ad

Responsive Ads Here