Δήλωσε εθελοντής στην 8η Μεγάρων Γη - .

Breaking

Gallery

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Δήλωσε εθελοντής στην 8η Μεγάρων Γη

Καλούμε καθέναν από εσάς που ενδιαφέρεται να δώσει τη βοήθειά του εθελοντικά και να συμπληρώσει την  φόρμα στην σελιδα <<Μεγαρων γη>> .. Με αυτήν την κίνηση θέλουμε ακόμα να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους, να γίνουν ένα κομμάτι της μεγάλης προσπάθειας για προβολή των Μεγάρων.
Τα στοιχεία που σας ζητάμε είναι χρήσιμα για την αξιοποίηση τόσο της διαθεσιμότητάς σας όσο και των ικανοτήτων σας στις δράσεις έκθεσης τοπικών προϊόντων «Μεγάρων γη» στα Πευκάκια. Στόχος μας είναι να συμμετέχετε σε δράσεις που είναι πιο κοντά σε όσα σας αρέσουν και σας ταιριάζουν. Όσο περισσότερα πεδία συμπληρώσετε, τόσο καλύτερα μας βοηθάτε να σας γνωρίσουμε.
Στα πλαίσια της συμμετοχής σας, θα δοθούν αναμνηστικά δώρα, ειδική ενδυμασία εθελοντή.
Με τη συμπλήρωση της  φόρμας εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας ως εθελοντής στην 8η «Μεγάρων γη». Μην διστάσετε να προωθήσετε την φόρμα αυτή σε όποιον ή όποιους θεωρείτε ότι μπορούν και θέλουν να προσφερουν
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή σας στη «Μεγάρων γη». Η προβολή των Μεγάρων και η εξωστρέφεια του τόπου μας, μας αφορά όλους. Φέτος, αποφασίσαμε ως οργανωτική επιτροπή της ΔΗΚΕΔΗΜΕ να ανοίξουμε την ομάδα όσων εργαζόμαστε για την γιορτή τοπικής ανάπτυξης, σε νέους εθελοντές, που με την συμβολή τους, θα επιτύχουμε περισσότερα.

Μεγαρων Γη




Post Top Ad

Responsive Ads Here